5+1 Tips for Glow Skin!


Γεια σας κορίτσια μου ! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να απολαμβάνετε την Κυριακή σας. Και επειδή έχουμε λίγο χρόνο παραπάνω μήπως να αφιερώσουμε ένα κομμάτι και στην περιποίηση του προσώπου μας; Πάρτε λοιπόν το χυμό σας ή τον καφέ σας (ότι προτιμάτε αν και ο καφές δεν μας κάνει καλό) ,βάλτε μια μάσκα στο πρόσωπό σας και απολαύστε τα tips που έχω να σας δώσω για να έχετε λαμπερό πρόσωπο, μη μου πει καμιά πως δεν θέλει το πρόσωπο της να είναι υγιές γιατί ξέρω ότι θα είναι ψέμα. Πόσες από εσάς κάνετε έστω και ελάχιστα πράγματα για να έχετε λαμπερό και υγιές δέρμα ; Λίγες…. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τέτοιοι που δεν προλαβαίνουμε, αλλά μήπως αυτό είναι μια δικαιολογία τελικά;  Να λοιπόν τα δικά μου tips !

1. Μην κοιμάστε ποτέ μα ποτέ με μακιγιάζ στο πρόσωπο. Κάντε ντεμακιγιάζ πριν κοιμηθείτε, διαφορετικά οδηγείτε το δέρμα σας στην αυτοκτονία.



2.Να πίνετε νερό, πολύ νερό, όσο περισσότερο μπορείτε. Το αφυδατωμένο δέρμα δεν θα είναι ποτέ λαμπερό. Η ενυδάτωση ξεκινά από μέσα.


3.Να τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά. Αυτό ισοδυναμεί με πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά  που μας χαρίζουν λάμψη.


4. Μην ακουμπάτε το πρόσωπό σας με τα χέρια σας , χωρίς προηγουμένως να τα έχετε πλύνει, γιατί μεταφέρετε μικρόβια και βακτήρια (έτσι εμφανίζονται και τα ενοχλητικά σπυράκια).


5.Να φοράτε πάντα αντιηλιακό προσώπου. Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνα. Γιατί ζούμε σε μια χώρα με πολύ ήλιο ,και ναι μεν μας βοηθά στην σύνθεση της βιταμίνης D , αλλά η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία χωρίς προστασία δημιουργεί δυσχρωμίες και πανάδες.


6. Κάντε μάσκες προσώπου 2-3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας. Είτε χρειάζεστε βαθύ καθαρισμό, είτε ενυδάτωση, είτε σύσφιξη σίγουρα θα βρείτε μια μάσκα (sheet mask, rubber mask) που θα σας καλύπτει!Και να κοιμάστε καλά! 


Και επειδή στα 20 κάνεις λάθη και στα 30 μαθαίνεις , έχω να σας πω ότι αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές σίγουρα το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί ! Να έχετε μια καλή και υπέρλαμπρη εβδομάδα !Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου