COLORFUL Make up Look!


Γεια σας κορίτσια μου! Οι φετινές τάσεις στην ομορφιά και πιο συγκεκριμένα στο μακιγιάζ  επιβάλλουν χρώμα! Αν δεν έχετε τολμήσει ποτέ να βάλετε χρώμα στο μακιγιάζ σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Όλα τα χρώματα από τις αγαπημένες nude αποχρώσεις μέχρι τα λαμπερά μπλε, ροζ, κίτρινο , πορτοκαλί , μωβ μπορούν να συνδυαστούν και να σας δώσουν ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Αν και ανήκω στην κατηγορία των κοριτσιών που φοράνε κόκκινο κραγιόν ακόμη και το πρωί ,δεν έχω κάνει ποτέ κάποιο makeup look με έντονα χρώματα .

 Επειδή όμως φέτος το μωβ είναι το νέο μαύρο (σε ρούχα , παπούτσια, αξεσουάρ, μακιγιάζ και επειδή το αγαπώ ιδιαιτέρως) σκέφτηκα να βάλω χρώμα και στο μακιγιάζ μου. Έτσι λοιπόν με τη βοήθεια της makeup artist και φίλης μου Άννας  δημιουργήσαμε ένα eye look με πολύ ωραία χρώματα και το αποτέλεσμα εξέπληξε και τις δυο μας .Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε τα βήματα του makeup look και το αποτέλεσμα, ελπίζω να σας αρέσει.










Αυτό που συζητούσαμε όταν είχαμε ολοκληρώσει το μακιγιάζ είναι ότι όλες οι κοπέλες επιλέγουν να κάνουν μακιγιάζ σε nude και bronze αποχρώσεις ή ένα smokey eye look  και καμία δεν τολμάει να κάνει κάτι διαφορετικό. Δοκιμάστε  όλη την παλέτα των χρωμάτων και απορρίψτε κάποια από την στιγμή που δεν σας ταιριάζουν αλλά πειραματιστείτε πρώτα. Βρείτε μια makeup artist που θα σας δώσει έμπνευση και θα σας πει τι σας ταιριάζει, μην μένετε στα συνηθισμένα. Το μακιγιάζ όπως και η ζωή μας θέλει φαντασία και δημιουργικότητα! Σκεφτείτε ότι το πρόσωπό σας είναι ένας καμβάς! Ευχαριστώ πολύ την Άννα για το εξαιρετικό αποτέλεσμα (girl power).  Με την Άννα σας ετοιμάζουμε πολλά makeup looks για αυτό stay tuned! Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!

Location and Makeup : AnNas CreatioNs ,μπορείτε να δείτε και άλλα makeup looks της Άννας σε facebook (AnNa΄s CreatioNs) και instagram (annanikol _makeup)
Photos: Chris Pappos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου