Hair Care!


Γεια σας αγαπημένα μου κορίτσια !Μετά από ένα έντονο καλοκαίρι με ήλιο, θάλασσα και ανέμελα μαλλιά μάλλον ήρθε η ώρα να τα περιποιηθούμε! Τελευταία ψάχνω πολύ το θέμα του hair care.  Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται από τον ήλιο και το αλάτι με αποτέλεσμα να αφυδατώνονται, να χάνουν την λάμψη τους και να είναι άτονα και θαμπά. Με λίγα λόγια τα μαλλιά μας εκπέμπουν SOS. Εγώ λοιπόν επισκέφθηκα το κομμωτήριο MOVE YOUR HAIR και έκανα για πρώτη φορά hair spa με προϊόντα της εταιρείας PHILIP MARTIN΄S



Η εταιρεία αυτή είναι μια ιταλική, εκλεπτυσμένη και ξεχωριστή εταιρεία με 100% επαγγελματικά προϊόντα φυσικής προέλευσης. Το λογότυπο της εταιρείας αντικατοπτρίζει πλήρως την φιλοσοφία της. Τα δέκα δάχτυλα αντιπροσωπεύουν δύο ενωμένα χέρια που δείχνουν την συνεργασία των ανθρώπων της εταιρείας και το μάτι στο μέσο είναι το βλέμμα της εταιρείας στο μέλλον.


 Αφού λοιπόν γνώρισα για πρώτη φορά την εταιρεία στο χώρο του MOVE YOUR HAIR έκανα μια συζήτηση με τους hair experts , συμπλήρωσα το ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο της εταιρείας και ακολούθησε διάγνωση με κάμερα των αναγκών των μαλλιών μου (παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες των μαλλιών μου από την κάμερα πριν την θεραπεία).







Η θεραπεία που εφαρμόστηκε στα δικά μου μαλλιά από τα μαγικά χέρια του  Αλέξανδρου ( τι φοβερό παιδί) ήταν η εξής:
1. Αρχικά εφαρμόστηκε το Purifying Scrub για την απολέπιση του τριχωτού ,που βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την φυσική του ισορροπία.


2. Στα μήκη των μαλλιών μου εφαρμόστηκε Jojoba Pure Oil για εντατική αναδόμηση, από 100% αγνό έλαιο jojoba που θρέφει από τον πυρήνα της τρίχας και αναδομεί σε βάθος.
3.Ακολούθησε λούσιμο με το Calming Wash , ένα δυναμωτικό και καταπραϋντικό σαμπουάν.
4. Η μάσκα Scalp Benefit , μια πρωτοποριακή ενυδατική κρέμα πολλαπλών χρήσεων.
5. Και η κρέμα styling Infusion Cream , για λείανση, προστασία και αναδόμηση.
Και ιδού το αποτέλεσμα… και οι φωτογραφίες των μαλλιών μου από την ειδική κάμερα μετά την θεραπεία(φοβερό!!!!)






Η αίσθηση της εμπειρίας του hair spa με τα προϊόντα της  PHILIP MARTIN΄S ήταν απλά μοναδική! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο αναζωογονημένα ήταν τα μαλλιά μου μετά! Όλη η ομάδα του MOVE YOUR HAIR ήταν καταπληκτική και τους υπερευχαριστώ (special thanks Χρήστο που κανόνισες αυτήν την χαλαρωτική spa εμπειρία). Μπορείτε και εσείς να επισκεφθείτε τον χώρο του MOVE YOUR HAIR να συζητήσετε τις δικές σας ανάγκες και να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία για τα δικά σας μαλλιά! Μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίζετε τα μαλλιά σας ! Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!

Location: MOVE YOUR HAIR , Λ.Ηρακλείου 346 Β Νέα Ιωνία , 2108017000
Photos: Chris Pappos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου