5 Tips Για Stylish Looks!


Καλησπέρα σας κορίτσια μου! Όλες μας θέλουμε να είμαστε πάντα κομψές , είτε πάμε για δουλειά είτε  βγαίνουμε για ποτό ή φαγητό είτε για μια απλή βόλτα. 




Ποια είναι αυτά τα μικρά μυστικά που θα μας βοηθήσουν να είμαστε chic  ακόμα και όταν δεν έχουμε χρόνο; Καθίστε αναπαυτικά και σημειώστε…

1. Προσθέστε ένα Φουλάρι
Το φουλάρι είναι συνώνυμο της παριζιάνικης κομψότητας και μπορεί να μεταμορφώσει σχεδόν κάθε t-shirt ή πουκάμισο. Φορέστε το στο λαιμό, στο χέρι ,στα μαλλιά ή σαν αξεσουάρ στην τσάντα σας. Στην αγορά θα βρείτε υπέροχα φουλάρια με πολλά patterns που θα αναβαθμίσουν κάθε σας εμφάνιση.



2. Επενδύστε σε μια καλής ποιότητας Τσάντα
Μια δερμάτινη τσάντα σε ουδέτερο χρώμα είναι ό,τι χρειάζεστε για να δείχνουν όλα τα outfits περιποιημένα. Αν δεν τολμάτε τα φορέσετε έντονα χρώματα  και επιλέγετε συνήθως σκούρα ρούχα ή ουδέτερες αποχρώσεις τότε μία καλή και σε minimal γραμμή τσάντα με μία δόση χρώματος θα αναβαθμίσει το σύνολό σας στιλιστικά.



3. Φορέστε Ψηλοτάκουνα
 Σίγουρα, τα flat παπούτσια είναι άνετα και σοφιστικέ, όμως ένα ζευγάρι statement γόβες ή ψηλοτάκουνα σανδάλια αποπνέουν δυναμισμό και κομψότητα. Αναζητήστε  ένα ζευγάρι καλά  παπούτσια που μπορούν να ταιριάξουν με τα περισσότερα ρούχα σας.



4. Βρείτε τα Key Items
Σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα πρέπει να υπάρχουν κομμάτια κλειδιά που θα αποτελούν τη βάση για να δημιουργήσετε τα outfits σας. Τέτοια είναι ένα μαύρο παντελόνι, ένα μαύρο σακάκι, ένα λευκό πουκάμισο, ένα ωραίο παλτό  και ένα τζιν τουλάχιστον.



5. Να έχετε Περιποιημένο Μακιγιάζ και Μαλλιά
Σίγουρα τα ρούχα και τα αξεσουάρ πρωταγωνιστούν σε κάθε outfit όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι το χτένισμα  και το make up που θα επιλέξετε κάθε φορά , συνοδεύουν το  σύνολό σας  και θα πρέπει να είναι εξίσου περιποιημένα.



Και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε! Η προσωπικότητά σας είναι αυτή που θα κάνει το στυλ σας ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου