Easter Shopping


Καλησπέρα σας κορίτσια μου! Πώς είστε; Προετοιμάζεστε για το Πάσχα; Τρέχετε να βρείτε τα πιο όμορφα δώρα για τα βαφτιστήρια σας; Ο απόλυτος προορισμός για τα πασχαλινά δώρα είναι το Chez Art


Είτε θέλετε να βρείτε δώρα και λαμπάδες για τα βαφτιστήρια σας, είτε για εσάς , είτε για τους αγαπημένους σας και τους κουμπάρους σας σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας αντιπροσωπεύει. Οι δημιουργίες της γλυκιάς Αντωνίας είναι υπέροχες και έχουν το δικό τους χαρακτήρα, πραγματικά την θαυμάζω για τη δημιουργικότητα και το ταλέντο της και κάθε φορά που την επισκέπτομαι δυσκολεύομαι να διαλέξω γιατί όλα όσα κάνει είναι ξεχωριστά και μοναδικά.. Στα stories μου στο instagram(mrsstylefire)  θα είδατε όσα διάλεξα για τις δικές μου βαφτιστήρες και όταν τα έλαβαν απλά ενθουσιάστηκαν. Καμιά φορά εμείς οι νονοί υποκύπτουμε σε αυτά που μας ζητούν τα βαφτιστήρια μας αλλά σίγουρα την διαφορά την κάνει το προσωπικό μας γούστο. Επιλέξτε δώρα πρωτότυπα που θα ξαφνιάσουν και θα ενθουσιάσουν τα αγαπημένα σας βαφτιστήρια, και ας μην είναι αυτό που θέλουν.
Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις οι εικόνες μιλούν από μόνες τους δείτε...










Ότι και αν επιλέξετε να απολαύσετε αυτή τη μοναδική διαδικασία και να θυμάστε ότι τα βαφτιστήρια αδημονούν για τα δώρα από τους νονούς. Καλό Πάσχα σε όλους! Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!

  
Με αγάπη,

                                                                                                                                                                            Mrs Stylefire 


Επισκεφτείτε το λογαριασμό του chezart στο instagram και δείτε όλες τις δημιουργίες της Αντωνίας. 

Location: Chez Art, Ελευθερίου Βενιζέλου 23, Αργυρούπολη, Αττική
Photos: Chris Pappos 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου